#кращіпрацівникиводоканалу Євген Савченко

Євген Савченко – наш начальник каналізаційних мереж. Женя професійно займався спортом. Але обрав комунальну сферу. І не дарма 😍 Сьогодні поговорили з ним про спорт і вибір.

❓У тебе спортивна родина) Розкажи про родичів, що займаються спортом.
✅Маю двох братів. Двоюрідний брат в параолімпійській збірній з біатлону. Троюрідний – віце-чемпіон по самбо, багатократний чемпіон Європи з вільної боротьби.
❓ Ти займався вільною боротьбою. Чому ти обрав саме цей вид спорту?
✅У школі в мене був друг, в якого батько – заслужений тренер України з вільної боротьби. Саме він і стимулював мене почати займатися спортом. Мені дуже подобалося. Це як в шахматах – потрібно думати на сім кроків вперед. До слова, жодного разу в різних життєвих ситуаціях боротьбу не використовував. Завжди знаходив слова для вирішення конфліктів.


❓ Чому ти обрав водоканал?
✅Я навчався в Київському Національному Університеті Будівництва і Архітектури, за спеціальністю водопостачання та водовідведення. І мені дуже подобалася ця спеціальність. Мені подобається креслити, будувати, бути частинкою критичної інфраструктури.
❓Повністю відмовився від спорту?
✅Ні, досі часом ходжу в спортзал. Підтримую себе в тонусі)


❓Якби можна було б щось змінити у кар’єрі і почати все з початку, щоб ти змінив?
✅Мабуть би щось змінив. Але зараз точно не хочу про це думати. Мій шлях – лише мій, з моїми помилками і перемогами. Багато чого треба ще досягнути, але я люблю свою роботу та свій колектив. Вважаю, це чималим досягненням.