Якість води — під контролем

Наша лабораторія складається з лабораторії якості питної води і лабораторії контролю якості стічних вод.

Лабораторія якості питної води слідкує за фізико-хімічними та бактереологічними показниками в джерелах водопостачання перед надходженням у водопровідні мережі.

Якість води відповідає чинним Державним санітарним правилам і нормам ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною» . Детальна характеристика хімічних показникіів проб питної води розміщена на сайті в розділі “Для споживача”

Лабораторія контролю стічних вод здійснює виробничо-метрологічний контроль за якістю стічних вод , які скидаються в каналізаційні мережі міста, контроль роботи очисних споруд водоканалу та якістю очищених стічних вод .

Окрім того, лабораторія МКП “Хмельницькводоканал” надає платні послуги з відбору проб, проведення лабораторних досліджень та видачі результатів щодо якості водопровідної води та води з свердловин (у відповідності до атестатів про технічну компетентність (№153 “ОНС”-20, № 150 “ОНС”-20), виданих ДП “Хмельницькстандартметрологія” 02.03.2020 р.)

З питань оформлення договорів на надання та оплати послуг просимо звертатись: м. Хмельницький вул. Водопровідна, 75 телефони: 78-75-18, 78-75-42,78-75-06.