Ніна Бобильова. Кращі працівники водоканалу

Бобильова Ніна Яківна – обхідник каналізаційної мережі.
Жінка, яку без перебільшення цінує весь водоканал . Людина, що завжди підтримає та дасть цінні поради. Професіонал, яку неможливо не любити.
Сьогодні про неї в рубриці #кращіпрацівникиводоканалу
❓Ніна Яківна, ким ви працювали до цього?
✅Працювала у банку старшим ревізором. Після реорганізації банку – прийшла на водоканал оператором в розрахункову групу.
Тоді лише з’являлися комп’ютери. Було страшно. Але всього навчилася.
Пропрацювала 5 років і перевелася на канмережу. На той момент не вистачало людей – приходилося окрім власної роботи робити чимало паперової, так як посади інженера на той час у нашому відділі не було. Завдяки зібраному та дружньому колективу все встигали.
❓Які нюанси наразі є у вашій роботі?
✅Я контролюю каналізаційні мережі міста. У мене є графік, за яким я повинна їх обходити. Це зовнішній огляд – тобто я дивлюся чи немає витоків, де потрібно підсипати щебнем, де потрібно замінити кришку люку та інше. Але я одна, а каналізаційних мереж понад 400 км. Звичайно, не можливо за всім вгледіти. Тому часто мені допомагають наші хлопці, які також слідкують за станом мереж, а також звичайні люди, що повідомляють на аварійну службу про подібні ситуації.
❓До слова, як працювати у чоловічому колективі?
✅Чудово. Вони для мене як сини. Ціную та поважаю кожного. Їх праця важка. Не кожен хоче тут працювати. Одного разу прийшов чоловік – попрацював два дні, сказав, що йому смердить і звільнився. Пенсіонери переводяться на легші посади, бо тут важко. Молодь ніколи не хотіла сюди йти. Зараз у бригадах замість 5-ти чоловік, маємо по троє. Обсяг робіт значний.
❓Як все встигати?
✅Мусять встигати. Людям важко без води, але люди не розуміють, як важко буде без водовідведення.
Ніна Яківна поспішала. Потрібно сьогодні ще перевірити мережі по вулицях Нижня Берегова та Верхня Берегова.
То ж щиро вдячні, що знайшли час для розмови.
Дякуємо, що Ви є!