Володимир Попик

обличчяводоканалу

✔️Попик Володимир Петрович – технолог водоканалу Шепетівки, старший лаборант факультету агроінженерії, учасник АТО, з початку повномасштабного вторгнення – заступник командира 86 батальйону (до кінця 2023 року). Наразі – наш технолог очисних споруд.
✔️Серед його бойових операцій – Богородичне, Краснопілля, Долина, Слов’янський напрямок, Харківський напрямок.
✔️Чоловіку – 65. Каже, що вік не має значення, коли ти мусиш обороняти свій дім
✔️Зараз разом з сином Юрієм Попиком допомагає волонтерською діяльністю, допомагає 86 батальйону територіальної оборони та спецпризначенцям.
✔️Серед його життєвого досвіду, що надихають – історії про бійців, що продовжували боротьбу на передовій з протезом та контузіями, історії про безстрашних жінок та виходи з територій, котрі заміновані зі всіх сторін.
✔️Звання «Людина» на думку пана Володимира – має за собою великий зміст. Війна «відфільтрувала» з його життя чимало друзів та знайомих.
✔️У лавах ЗСУ – син, чоловік внучки, чоловік дочки, двоюрідний брат та його дружина.
✔️Вдома мають котика, що зі Сходу привіз син пана Володимира – Юрій. Домашнього улюбленця назвали Дизель. Своє ім’я отримав, бо собаки прокусили йому носа, і тепер тваринка голосно хропе.
✔️Велику увагу звертає на адаптацію військових в цивільному житті. Важливо, щоб не лише військовий адаптувався до колективу, важливо, щоб колектив теж з розумінням відносився до військових.
❤️Пам’ятаємо, що війна триває. Долучаємося до зборів. Цінуємо людей, що захищали і захищають наш спокій.