Удот Володимир Олексійович. Кращі працівники водоканалу

Друзі, сьогодні хочемо вам розповісти про нашого Володимира Олексійовича
Володимир Удот – слюсар аварійно-відновлювальних робіт служби каналізаційних мереж.
Має дві донечки, четверо онучат та багато-багато поваги колег.
То ж сьогодні про нього.
#кращіпрацівникиводоканалу


❓Скільки років працюєте на водоканалі?
✅14 років. Перед цим працював водієм молоковозу на Маслосирбазі. З 1976 по 2002 рік. Згодом, через хворобу змушений був покинути роботу. Але вдома всидіти довго не зміг. Мені потрібно щось робити. Тому прийшов до водоканалу. Спочатку охоронцем. Пізніше став слюсарем.
❓Пане Володимире, Вам 69. Чи не важко виконувати таку складну роботу щодо водовідведення міста?
✅Зовсім ні! Я зі Старої Синяви. З дитинства допомагав батькам з городами. Після училища працював на тракторі. Мені подобається працювати.
❓Що найскладніше у вашій роботі?
✅Насправді, ні у поривах, ні у промивці немає нічого складного. Головне – це люди, які з тобою працюють. Важливо, щоб всі працювали однаково і поважали один одного. Мені з колективом пощастило. Щоправда, наразі нам на підприємстві не вистачає людей. Наприклад, у моїй бригаді повинно бути 5 чоловік. У нас – один працівник мобілізований. Тепер нас четверо. Але всі працюють злагоджено та чудово, то ж не жаліємось.


❓Як змінилося підприємство за роки, коли ви тут працюєте?
✅Чесно? Хоч техніки стало більше і вона сучасніша – на пориви це не впливає. Їх зараз дуже багато. Колектори старі і вони рвуть.
Люди забивають каналізацію вологими серветками. Раніше їх так масово не використовували, а тепер більшість забоїв саме через них.

p.s. До слова, пана Володимира ми зловили на обідній перерві, бо під час робочого дня, де є тисячі справ, які наші хлопці мають і вміють професійно встигати, часу на інтерв’ю просто не знайти.
Дякуємо, що працюєте у нас!🥰