#кращіпрацівникиводоканалу Катерина Островська

Ми часто недооцінюємо роботу господарського відділу. А, втім, ця робота дуже і дуже важлива. Чисті приміщення, почищені від снігу доріжки, охайний робочий одяг, ба, навіть відремонтовані в адмінбудівлі крани – все це заслуга цих людей.
Сьогодні порозмовляли з Островською Катериною Євгенівною – саме вона одна з тих людей, то підтримує чистоту водоканалу. Вона – справжня і щира, а ще дуже і дуже сором’язлива.
А це наша рубрика #кращіпрацівникиводоканалу
📌Ким працювали раніше?
✏️Раніше була продавцем на речовому ринку. Дуже довгий час. Потім їздила у Польшу, збирала ягоди, яблука. Повернулася додому – пішла працювати до водоканалу. Тут дуже добре ставлення. Тому мені хочеться йти на роботу.
📌Збирати ягоди це важко…
✏️Вважаю, що немає важкої роботи для людини, яка хоче працювати, насправді. Там більше платять, звісно. Але мені хочеться бути вдома. Біля родини. Тут мені краще.
📌У вас завжди ідеальна чистота. Ви протираєте пил в кабінетах, миєте вікна. Хоча могли б просто помити «для галочки». Звідки така любов до роботи?
✏️Я просто виконую ту роботу, яку повинна виконувати. А ще дуже люблю чистоту. Мені приємно дивитися на результати своєї роботи. Думаю, відвідувачам водоканалу теж приємно бачити, що вони зайшли в охайне приміщення.
📌Зізнавайтеся, чи дозволяєте водоканалівцям ходити по помитому?)
✏️Насправді, наші працівники відносяться до роботи прибиральниць з розумінням.
📌Який робочий принцип для вас важливий і в житті?
✏️На роботі хочеться, щоб працівники водоканалу були задоволені твоєю роботою. У житті так само важливо, щоб люди тебе поважали .
📌Чим займаєтесь у вільний від роботи час?
✏️Обожнюю в’язання! Дома достатньо хатньої роботи, але, коли знаходжу вільну хвилинку обов’язково присвячую її в’язанню.
📌Що б хотілося покращити в своїй роботі та самому ставленні людей до чистоти?
✏️Для мене дуже важливо, щоб всі люди, які приходять на водоканал поважали працю прибиральниці та усього нашого відділу.
Розуміли, що наша робота також важливо і є складовою всього «водоканалівського організму».