Кращі працівники. Олександр Квасниця.

Якось у розмові з начальником автоцеху адмін сторінки запитала, кого б він порадив на рубрику «кращі працівники». І Володимир Дмитрович відповів: «В мене всі найкращі, але якщо вибирати когось одного, то однозначно це буде Олександр Квасниця».
Тому власне, сьогодні розповімо саме про нього в рубриці #кращіпрацівникиводоканалу
Олександр Михайлович – механік автоцеху. Далі детальніше.
❓Пане Олександре, на кого ви навчалися?
✅Як не дивно, але я за освітою керівних духових оркестрів. Навчався у Кам’янець-Подільському.
❓Але як тоді поєднали своє життя з водоканалом?
✅Прийшов сюди в травні 1985 року. Звичайним водієм. Спочатку ГАЗу, потім мулососа. Причина банальна й проста – тут давали квартири. Навіть подумати не міг, що полюблю цю роботу і залишуся тут працювати ось уже 38 років.
❓А як же творчість?
✅Вона нікуди не ділася. Я співаю в хорі водоканалу. Зараз не співаємо, але інколи збираємося і готуємо репертуар до Дня нашої перемоги)
Окрім того, маємо не водоканалівський, а власний маленький оркестр, що складається з 6 чоловік. У його складі також начальник електроцеху – Олександр Пронін та завідувач нашого клубу – Василь Цимбалюк. Я граю на трубі.


❓Розкажіть детальніше про вашу роботу. Як ми ремонтуємо автомобілі?
✅Більшість власними силами. Наша бригада – не просто універсальні люди. У кожного своя спеціалізація. Є слюсарі, елетрики, мотористи. Всі – професіонали своєї справи.
❓Чи змінився водоканал за ці роки?
✅Дуже. Коли я прийшов на водоканал в 1985 на підприємстві було 15 одиниць техніки. Це дуже мало. Розповідали, що у 80-х , бригади, які ремонтували водорозбірні колонки ходили пішки до них, бо колонки – це не порив водопроводу. Техніки було мало – приходилося вибирати «пріорітетніші» завдання.
❓Якими автомобілями можемо гордитися і які потрібно замінити?
✅У нас є круті трактори JCB – це дійсно дуже якісна техніка. Вантажівки Iveco, автокран МАЗ , що має 25 тон підйому.
Щодо старої техніки –в нас багато старих автомобілів. Є такі, яким по 40 і більше років. Наприклад – ГАЗ 53 та ЗІЛ 130 – їх можна було б замінити на менш габаритні. Це дуже старі моделі.
Дякуємо Олександру Михайловичу, що працює саме у нас. Ви неймовірний!😍