Заплатіть за послуги!

Заборгованіть водокористувачів зростає. Станом на 01.08. 2022 р. вона складає за послуги з водопостачання — 35, 5 млн грн, за послуги з водовідведення — 40, 3 млн. грн.

Чимала сума, яка б могла допомогти втілити багато планових робіт в реальність, які у зв’язку з значним підвищенням цін автоматично відклалися “на потім”.

Нагадаємо, що зараз в Україні діє мораторій на підвищення будь-яких тарифів на комунальні послуги, а тому саме час провести оплату спожитих послуг.Чому потрібно заплатити?Фінансове становище українських родин зараз дуже непросте. Але не забуваймо, що після перемоги борги таки доведеться заплатити. Українці звільнені від пені і штрафів за несплату комунальних послуг.

Але загалом оплату комуналки в Україні не відмінено, адже комунальники працюють як і раніше.Ми вдячні кожному споживачу, який допомагає тримати комунальний тил, адже це частинка перемоги!

Навіть часткова оплата послуг є дуже цінною для нас і допомагає водоканалу працювати безперебійно.

Довідка. Загалом, споживачами послуг МКП “Хмельницькводоканал” зареєстровано більше 122 тисяч абонентів, з яких близько 30,2% повністю розраховані за послуги, а 60,4 % мають лише місячну заборгованість. Решта споживачів (10 %) заборгували 42,8 млн. грн.