Антоніна Бура. Найкращі працівники

Груші, яблука і абрикоси — такий маленький садочок прямо на території однієї з наших автоматизованих каналізаційних станцій (КНС) організувала Бура Антоніна Іванівна . Під її керівництвом їх дві. І вона , окрім роботи, вкладає у територію ще й душу.
У мене двоє дорослих дітей, всі у різних країнах. Арабські Емірати, Польша. Сестра теж закордоном. Нас розкидало по світу, але Україну я дуже люблю, то ж в гості приїзжаю, але з рідного Хмельницього їхати не хочу.
Антоніна Іванівна — естет. Тому у власному домі чудовий садочок і охайні грядоки. Власне, саме тому вирішила перенести частинку краси навіть на територію КНС. Обіцяє — квіти теж будуть) Хочеться лишити про себе пам’ять на довгі роки.
Антоніна Іванівна за освітою технолог. Пропрацювала на підприємстві 20 років. Перелік професій кардинально різний. Тут тобі і інженер, і контролер, і навіть досвід в обмотці насосів.
Антоніно Іванівно, дякуємо, що ви вносите маленьке світло краси у нашу таку серйозну роботу, в якій часом зовсім не до квітів. Це важливо.