Триноги

Інформаційна хвилинка)

Слово “тринога” асоціюється у нас з штативом для фотоапарату, але у водопровідній галузі “триноги” також дуже потрібні)

Це — підйомний ручний опір, що призначений для проведення різних робіт в обмежених просторах призначений для утримання, підіймання, опускання вантажів нижче площини основи. Окрім того, як виняток, при аварійних і екстримальних ситуаціях, підйомник може бути допущено до виконання робіт з рятування і евакуації людей.

Тепер наш ремонтно-механічний цех виготовляє їх сам. Якщо сказати більш офіційно, то — ми ввели у виробництво підйомник ручного опорного ПР-20 Е “Тринога”, обладнаного лебідкою з ручним приводом. У підприємства тепер є 19 триног власного виробництва. Дирекція навіть вирішила преміювати працівників ,що займалися її виготовленням, та наш ремонтно-механічний цех твердо вирішив направити кошти в більш потрібне русло — підтримку ЗСУ.

Сьогодні показули виготовлені підйомники. До нас завітали Петрушенко Сергій Віталійович — начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки та Шелінговський Олег Леонідович – головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки.