Продовжуємо працювати і платити комуналку

Заборгованіть водокористувачів зростає. Станом на 01.08. 2022 р. вона складає за послуги з водопостачання — 35, 5 млн грн, за послуги з водовідведення — 40, 3 млн. грн. Чимала сума, яка б могла допомогти втілити багато планових робіт в реальність, які у зв’язку з значним підвищенням цін автоматично відклалися “на потім”.

Нагадаємо, що зараз в Україні діє мораторій на підвищення будь-яких тарифів на комунальні послуги, а тому саме час провести оплату спожитих послуг.

Чому потрібно заплатити?

Фінансове становище українських родин зараз дуже непросте. Але не забуваймо, що після перемоги борги таки доведеться заплатити. Українці звільнені від пені і штрафів за несплату комунальних послуг. Але загалом оплату комуналки в Україні не відмінено, адже комунальники працюють як і раніше.

Ми вдячні кожному споживачу, який допомагає тримати комунальний тил, адже це частинка перемоги! Навіть часткова оплата послуг є дуже цінною для нас і допомагає водоканалу працювати безперебійно.

Довідка. Загалом, споживачами послуг МКП “Хмельницькводоканал” зареєстровано більше 122 тисяч абонентів, з яких близько 30,2% повністю розраховані за послуги, а 60,4 % мають лише місячну заборгованість. Решта споживачів (10 %) заборгували 42,8 млн. грн.