Чи потрібні паперові платіжки?

Чому варто відмовитися від паперових платіжок?

Вже 8724 наших абонентів відмовилися від паперових рахунків. Зробити це можна в особистому кабінеті МКП “Хмельницькодоканал”

Нам важлива думка кожного споживача, чи актуально отримувати паперові рахунки у 2022 р. Напишіть в коментарях.

У свою чергу ми радимо перейти на онлайн квитанції та оплату.

Чому?

Щоб заплатити за комунальні послуги за допомогою паперової квитанції — потрібно пройти цілий квест. Згадайте цю пригоду. Треба зібрати усі квитанції від всіх підприємств за місяць і з цим стосиком йти на пошту чи в відділення банку (окремо треба знати робочі години і обідню перерву). Втім, щоб не було , швидше за все там вже чекає черга, де потрібно довгенько постояти і вислухати усі новини, плітки і передбачення на майбутнє. Потім касир починає тебе щось запитувати, потрібно заповнювати паперові квитанції, а якщо ваша оплата не точна до копійки то вже ціла біда. Бо пошук мілкої решти точно змарнує настрій касиру. Не забуваймо про те, що всі ті квитанції роками зберігаються у спеціальній шухлядці, щоб мати змогу при потребі показати комунальникам, що ви таки заплатили.

Чому онлайн краще?

Бо використати ноутбук чи свій смартфон можна у будь-який час доби. Одного разу ввівши свої дані — ваш шаблон збережеться, і ваша оплата займе у вас декілька хвилин. Якщо ж ви перед тим за декілька днів вже подали показники у вайбер-боті, особовому кабінеті чи за допомогою нашого кол-центру, не прийдеться навіть нічого рахувати — система порахує все самостійно. Усі елетронні квитанції зберігаються у вашому Інтернет-банкінгу чи платіжній системі. Залишаємось свідомими та обираємо краще.