Зустріч з польськими колегами

16 червня відбулась зустріч з польськими колегами.

Під час війни – Польща наш основний союзником та кращий друг, що допомагає абсолютно у всьому, в тому числі активно підтримує водоканали Украхни, що зараз знаходять в складній ситуації, надсилаючи обладнання, реагенти та все необхідне для роботи. Польські колеги готові це роботи і надалі, за що ми їм щиро вдячні.

На  робочу зустріч прибули представники делегації з Республіки Польща: голова правління ТОВ “Гданські води” Ришард Гаєвський, голова правління ТОВ “Порт чистої енергії” Славомір Кішкурно, комерційний директор ТОВ “Блейкан Холдінг” Януш Задрош та голова правління ТОВ “Територія метрополії Гданськ-Гдиня-Сопот” Міхал Гласер.

Завітав до нас координатор технічної допомоги для України Юрій Жерліцин

Представниками Хмельницьких комунальників стали Олександр Новосад — виконуючий обов’язків директора МКП “Хмельницькводоканал” Олексій Лункін — заступник директора МКП “Хмельницькводоканал” з економічних питань , Борис Кизима — головний інженер МКП “Хмельницьктеплокомуненерго” та Іван Підопригора — заступник директора КП “Спецкомунтранс”

За результатами зустрічі було окреслено шляхи та реалізації нових проєктів з реконструкції водопровідно-каналізаційної інфраструктури. Польські колеги розповіли про організацію роботи сміттєпереробного заводу, муніципальних підприємств водно-каналізаційного господарства, та яким чином залучаються кошти на модернізацію. Обмінялися контактами, сподіваємося до позитивної .подальшої співпраці