Поточні роботи 12.04.2022 р.

Шановні мешканці міста Хмельницького!У зв’язку з ліквідацією пориву 12.04.2022 р. призупинено водопостачання проспекту Миру (від Старокостянтинівського шосе до вул. Трудової), вул. Вінницька, вул. Сільськогосподарська, вул. Федорова, вул. Селекційна, пров. Селекційний, вул. Джерельна, вул. Волошкова, пров. Веселий, вул. Тиха, вул. Світанкова, вул. Сагайдачного.

Орієнтовний термін закінчення робіт – 18.00

Також нагадуємо, що у зв’язку з ліквідацією пориву на магістральному водогоні 12.04.2022 р. з 10.00 до 20.00 буде призупинено водопостачання по Львівському шосе (від 1 до 47), вул. Шухевича, вул. Деповській, вул. Північній, пров.Північний, вул. П’яскорського, вул. Міцкевича, вул. Деповській, пров. Городньому, вул. Городній, вул. Торф’яній, вул. Кооперативній, вул. Гонгадзе, вул. Вишневій, вул. Вокзальній 133, 144, вул. Шкільній, вул. Олімпійській, пров. Шухевича , вул. Транспортній, а також можливий понижений тиск та перебої холодного водопостачання у центральній частині міста .

Адміністрація МКП “Хмельницькводоканал” сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.