Тримаємо спільний комунальний фронт!

Шановні споживачі!

Одна з головних завдань ворога — зруйнувати об’єкти критичної інфраструктури. Водоканали є одними з найбільш життєво необхідних підприємств країни.

Комунальники у гарячих точках щодня “виборюють” в прямому значенні цього слова, можливість забезпечення водою мешканців міст — під авіаціними ударами, артилерійськими та мінометними обстрілами у Києві замінюють сталеві водопровідні труби на пластикові, директор “Чернігівводоканалу”особисто розвозить цистерни з питною водою жителям міста, а у Миколаєві пропонують робити заявки на опломбування/розпломбування лічильників води та проведення перерахунків і коригування обсягів спожитої питної води та водовідведення . Тобто, всі працюють у посиленному режимі, наближаючи нашу перемогу.

Зараз всі ми — єдиний комунальний фронт. Основною нашою задачею залишається забезпечити безперебійне водопостачання Хмельницького. Та по можливості — допомогти нашим колегам з інших міст, що знаходяться у скрутній ситуації, хто чим може — від поради до надання обладнання чи устаткування.

А тому, кожна Ваша посильна оплата за комунальні послуги— це Ваш маленький вклад задля перемоги.

Слава Україні! Слава ЗСУ! Слава народу України та героям-комунальникам!