Водоканал працює в звичному режимі!!!

Відповідно до Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України, затверджених Наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України №190 від 27.06.2008 р. та змін до даних Правил, затверджених наказом Міністерства розвитку громад та територій України
від 19 квітня 2021 року N 97
, замовник послуг з централізованого водопостачання та водовідведення – споживач або суб’єкт господарювання, який має намір здійснити будівництво або реконструкцію об’єкта будівництва з подальшим його приєднанням до системи централізованого водопостачання та водовідведення має отримати технічні умови на приєднання до систем централізованого питного водопостачання та централізованого водовідведення .

Повідомляємо, що наші фахівці щоденно виготовляють потрібну документацію, всі технічні умови виготовлені та чекають на своїх власників (тел.78-75-29). Водоканал працює в звичному режимі!!!

Прийом документів на виготовлення технічних умов, видача технічних умов, погодження проектної документації, видача регламентів на приєднання здійснюється у вікні №4 водоканалу в наступні дні:

Вівторок, четвер: з 08:30 до 12:00 год.