Зберігаємо спокій та віримо в Збройні Сили України

Дякуємо ЗСУ за новий день!

Вчора на просторах інтернету побачили маленьку притчу:

“Коли хотіли спалити пророка Авраама, то одна маленька мураха набрала в рот води, прибігла до вогнища та виприснула на вогонь воду, надіючись потушити. Мураху запитали: ти надієшся загасити вогонь? Мураха відповіла: якщо навіть я не загашу вогонь, то коли Бог запитає, що я робила, коли спалювали пророка, я скажу, що я робила все, що могла. А головне — я показала на чиїй я стороні. Будь, як мураха. “

Зараз кожен з нас — частина великої команди. Ми теж робимо свій маленький внесок у боротьбу з ворогом – наші працівники захищають нас із вами у лавах Української армії , ми надаємо посильну фінансову, технічну та матеріальну допомогу збройним силам України , плетемо маскувальні сітки.

І найголовніше – продовжуємо виконувати свою роботу. Наші фахівці, задіяні у процесах водопостачання та водовідведення, знаходяться на робочих місцях та виконують свої обов’язки, щоб забезпечувати місту безперебійне водопостачання та водовідведення.

Будь ласка, сплатіть за послуги водопостачання та водовідведення, хоча б частково. Підтримайте нас, адже ми не можемо зупинити роботу підприємства і залишити хмельничан без води та каналізації!

Зберігаємо спокій та віримо в Збройні Сили України