Реструктуризація боргу

МКП “Хмельницькводоканал” щиро вдячне усім абонентам, які вчасно оплачують послуги водопостачання і водовідведення!

У випадку виявлення невідповідності в нарахуваннях, зверніться до наших фахівців на електронну адресу kmwater@ukr.net , зателефонувавши на кол-центр 0-800-358-067 (безкоштовний багатоканальний телефон), або ж 78-75-34 (приватний сектор).

Також про стан розрахунків ви можете дізнатися через Чат-бот у Viber: https://bit.ly/2XE1k0Z та в особистому кабінеті на сайті https://water.km.ua/

Не дивлячись на те, що більшість наших споживачів вчасно та в повному обсязі оплачують вартість отриманих послуг, заборгованість хмельничан на 1 червня 2021 року складає 53, 2 млн грн.

Та якщо у вас все-таки утворився борг за централізоване водопостачання та водовідведення, ви можете звернутися в підприємство (вікно № 1,2,3) та укласти договір на певний термін, що дасть вам змогу поступово щомісячно сплачувати борг посильними частинами.

При цьому споживач має своєчасно вносити плату за поточне водоспоживання (Постанова КМУ №976 від 27 червня 2003 р. «Про затвердження Порядку погашення реструктуризованої заборгованості та внесення поточних платежів за житлово-комунальні послуги»)

Договір на реструктуризацію укладає абонент або один з зареєстрованих в приміщенні членів сімї, якому необхідно одразу оплатити не менше місячної суми по цьому договору.

При собі необхідно мати:

– довідку про склад сім’ї (про реєстрацію);

– квитанцію про сплату вказаної у договорі суми реструктуризації;

– паспорт громадянина України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *