Проведення відкритого обговорення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ» на 2021 рік»

Шановні мешканці міста Хмельницького!

            На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 7 квітня 2021 року, схвалено проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ» на 2021 рік» та оприлюднено на офіційному веб-сайті НКРЕКП.

Див. за посиланням https://www.nerc.gov.ua/?news=11440

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проєктів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30 червня 2017 року № 866   МКП «Хмельницькводоканал» запрошує прийняти участь у відкритому обговоренні щодо схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми  МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ» на 2021 рік», яке відбудеться 21 квітня 2021 року  о 14:00 у приміщенні МКП «Хмельницькводоканал» за адресою: вул. Водопровідна, 75, м. Хмельницький, ураховуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами).

                Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 19 квітня 2021 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: МКП «Хмельницькводоканал» вул. Водопровідна, 75, м. Хмельницький, 29007, e-mail: vb1.kmwater@ukr.net.

Заходи проєкту Інвестиційної програми на 2021 рік

            Розділ водопостачання.

            1.Будівництво ділянки водопроводу Д=315 мм по вул. К. Степанкова в м. Хмельницький.

            2.Реконструкція ділянки водопроводу по вул. Прибузька в м. Хмельницький.

            3.Реконструкція камери № 1 гасителя гідравлічного удару ВНС-10 в с. Чернелівка Красилівського району Хмельницької області.

            4.Реконструкція артезіанської свердловини № 9 першого підйому Чернелівського водозабору, площадка №3, ВНС-10, с.Чернелівка, Красилівського району, Хмельницької області.

            5.Переоснащення вузлів технологічного обліку на водопровідних мережах сіл Красилівського району Хмельницької області.

            6.Створення геоінформаційної системи мереж водопостачання м. Хмельницького.

Розділ водовідведення.

1.Реконструкція напірного каналізаційного колектора Д=225 мм від КНС-22 до вул. Кам’янецька 134/1Д в м. Хмельницькому.

            2.Реконструкція каналізаційного колектора по Проспекту Миру, 72 в м. Хмельницький

            3.Капітальний ремонт насосного агрегату № 4 на головній каналізаційній насосній станції по вул. Трудова, 6 в м. Хмельницький.

            4.Реконструкція ділянки самопливного каналізаційного колектора Д=200 мм по вул. Інститутська, 20/2 в м. Хмельницький.

            5.Заміна мулопроводу Д=160 мм від мулової станції до діючого трубопроводу в районі старих мулових майданчиків по вул. Вінницьке шосе, 135 на КОС-2.

            6.Створення геоінформаційної системи мереж водовідведення м. Хмельницького.

            7.Реконструкція приймального відділення ГКНС із заміною ручних решіток на механічні РГР (2шт.) по вул. Трудовій,6Б в м. Хмельницький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *