ПОРЯДОК ПЕРЕДАЧІ РАПОРТА І ОТРИМАННЯ РАХУНКІВ ЗА СПОЖИТІ ПОСЛУГИ З ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ І ВОДОВІДВЕДЕННЯ ПО E-MAIL, ДЛЯ АБОНЕНТІВ — ЮРИДИЧНИХ ОСІБ

З метою покращення взаєморозрахунків між МКП “Хмельницькводоканал” і абонентами юридичними особами на підприємстві впроваджено систему отримання рахунків по e-mail.

Для того, щоб отримати по e-mail рахунки на сплату вартості послуг з водопостачання і водовідведення, абонент має заповнити “рапорт” наступного зразку за посиланням.

В рапорті має бути обов‘язково зазначено назву організації, яка звітує, номер договору (код абонента), дата здачі рапорту (дата зазначена в договорі про надання послуг), а також реальна дата подачі рапорту в МКП “Хмельницькводоканал”. Крім того, мають бути вказані точки обліку (кількість водолічильників), адреса місця встановлення водолічильників, номер лічильника, попередні та останні покази лічильника і їх різниця, загальна кількість спожитих кубічних метрів води.

Після коректного заповнення рапорту його необхідно надіслати на e-mail: 

kmwater2@ukr.net

з поміткою “рапорт від абонента № договору”.

Після чого оператор сформує рахунки в електронному вигляді і надішле на e-mail абонента, який надає абонент при підписанні договору (якщо він бажає отримувати рахунки по e-mail). Якщо абонент не бажає отримувати рахунки по e-mail, то він як і раніше особисто подає рапорт в кабінет № 8 підприємства і рахунки отримує на руки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *